"Тобі привезти вухо негра, мамо?": Окупант заявив, що під Кремінною воює із військами зі всього світу (відео)

Російський окупант, який перебуває під Кремінною Луганської області, впевнений, що воює не із ЗСУ, а з військами із усього світу. Розмову загарбника перехопила українська розвідка, передають Патріоти України.

Окупант розповів свої мамі, що перебуває на другій лінії оборони, яку ЗСУ штурмували, утім він вважає, що воює не проти українських військ, а з військами з усього світу.

"Нас вчора оточували. Думав, все, візьмуть в кільце. Так, вчора провалили оборону. Все спалахувало. Тут хохлів вже немає: негри, араби, французи, канадці, фінляндці, америкоси. Тобі привезти вухо негра, мам?", - сказав російський загарбник.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...