Точка неповернення Ердогана все ближче: РФ готова до поставки Туреччині ракетних комплексів С-400

Росія планує поставити Туреччині свої комплекси протиракетної оборони С-400 в липні. Раніше наміри Анкари щодо купівлі С-400 викликали різку реакцію США.

Про плани Москви у вівторок заявив помчник президента РФ Юрій Ушаков, передає DW, зазначають Патріоти України.

"Домовленості, досягнуті РФ та Туреччиною, своєчасно виконуються. Двосторонніх проблем немає", - сказав він.

Помічник президента Росії також позитивно відповів на питання, чи будуть в липні поставлені ракети класу "земля-повітря".

Як вже повідомлялось, Сполучені Штати Америки дали Туреччині можливість до кінця липня відмовитися від купівлі російської системи протиракетної оборони С-400.

Якщо до 31 липня Туреччина не відмовиться від системи С-400, навчання турецьких пілотів в Сполучених Штатах на літаках F-35 буде неможливим, а контракти з турецькими фірмами, які беруть участь у виробництві F-35, будуть скасовані, заявила заступник міністра оборони США Еллен Лорд.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...