"Точно в ціль" по-російськи: Біля Старокостянтинова вороги влучили у склад відходів кукурудзи

Росія напередодні ввечері та вночі проти 6 серпня атакувала Хмельницьку область. Повітряні сили ЗСУ пояснювали, що основною ціллю ворога був Старокостянтинів, де розміщений наш військовий аеродром, передають Патріоти України.

Окупанти били туди ракетами "Калібр", Х-101/Х-505, а також "Кинджалами" та дронами-камікадзе типу "Шахед". У Хмельницькій обласній військовій адміністрації пояснили, куди вдалось влучити ворогу.

Куди влучили росіяни в районі Старокостянтинова

У Офісі Президента, посилаючись на дані Хмельницької ОВА, повідомили, що вибухи було чутно в Старокостянтинівській та Хмельницькій громадах. Більшість ракет збили сили ППО, проте є пошкодження. Зокрема, у Старокостянтинівській громаді вибухова хвиля пошкодила:

  • декілька приватних житлових будинків;
  • комунальний заклад культури;
  • приміщення автовокзалу.

Спалахнула пожежа складу відходів кукурудзи на території елеватора у Старокостянтинівській громаді. Займання складу ліквідували. Внаслідок вибуху травми отримав працівник об'єкта, – повідомили в ОП.

В ОВА уточнили, що пожежа була на площі 1400 квадратних метрів, вогонь ліквідували 16 рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки.

У якому стані поранений працівник складу

Заступник глави Хмельницької ОВА Сергій Тюрін вранці 6 серпня розповів у ефірі телемарафону, що поранений працівник є водієм вантажного автомобіля, який був вночі на території складу.

Наразі його стан задовільний – уламки пошкодили кінцівки, м'які тканини та поранена грудна клітка. Йому надали медичну допомогу, працівник госпіталізований, – уточнив Тюрін.

Варто зауважити, що речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповідав вранці в ефірі телемарафону, що під час вечірньої та нічної повітряних атак українська ППО відпрацювала успішно.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...