Точно в ціль: У мережу потрапило відео смертельних ударів по піхоті бойовиків на Донбасі

У мережі показали чергове відео ліквідації проросійських бойовиків на сході України. На цей раз точні удари по позиціях сепаратистів були нанесені бійцями полку "Азов", повідомляють Патріоти України.

"Війна на Донбасі триває. Полк "Азов" продовжує завдавати нищівних ударів окупантам. Відео з БПЛА, на якому бійці ООС прицільно вражають ворожі позиції. "Азовці" знищують піхоту терористів. Керовані ракети летять прямо в ДЗОТ окупантів", - йдеться у підписі до відео.

На опублікованих кадрах видно, як українські військові ліквідували мінімум двох бойовиків. Також був знищений військовий автомобіль проросійських найманців.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...