Тоді починати варто з рідного татуся та дяді Вови: Дочка Пєскова виступила за смертну кару для "недолюдей"

Лізу Пєскову зовсім не бентежить той факт, що вона узялася вирішувати питання чужих життя та смерті.

Ліза Пєскова. Фото: соцмережі.

Дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Єлизавета, яка вчила росіян скромності, опинилася в центрі чергового скандалу. У цей раз вона висловилася про гомосексуалізм і страту. Пєскова вважає, що з точки зору релігії нетрадиційна орієнтація неприйнятна, з точки зору природи - протиприродна, передають Патріоти України.

Вона також висловила і свою точку зору з приводу гомосексуальності, вважаючи, що «цю практику не потрібно пропагувати». На питання про те, чи не бентежить її покарання у вигляді смертної кари за гомосексуалізм Пєскова відповіла: «Нет. Есть законы природы, а такие вещи для меня — харам».

Однак пізніше Єлизавета видалила цю «сторіз». Фото Пєскової в довгій закритій сукні з її глибокодумними висловами опубліковано в Facebook на сторінці «ЛентаЧ». «Лиза Пескова нормально относится к смертной казни за гомосексуализм. Тем не менее, первую историю уже удалила», — написали під світлиною.

Користувачі соцмережі обурені самою Пєсковою, її мораллю і поглядами:

«А судьи кто? И кто она такая?»

«И когда она успела изучить все религиозные воззрения за весь период, начиная с архаики?

Хотя, конечно, ценность её выводов такова же, как и мнение стула, за который она держится".

«Да кто такая эта Лиза Пескова, кроме того, что она дочь Усов Пескова? Почему её мнение о чем бы там ни было должно тиражироваться в он-лайн публикациях?»

«А как она относится к смертным казням проворовавшихся чиновников в Китае?»

«То, что является во всех культурах табу или грехом нельзя не внедрять, не пропагандировать на гос уровне».

«Чем гнилее яблонька — тем ближе к ней падают гнилые яблочки. Закон природы, между прочим».

«Скажите, а кто она, кроме того, что дочь пренеприятнейшего человека, почему нам все время подсовывают мнения этой особи?».

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...