Того, кому навіть Індонезія може здаватися "небезпечною": Пєсков "анонсував" візит Путіна на окупований Донбас

У Росії розмріялися про поїздку диктатора Володимира Путіна на тимчасово окупований український Донбас. Пропагандисти називають такий візит можливим, "коли настане час". Його "анонсував" речник глави РФ Дмитро Пєсков. Коментар він дав "Известиям" на полях східного економічного форуму (СЕФ) 6 вересня, передають Патріоти України.

"Що стосується поїздки президента, я не сумніваюся, що коли час настане, така поїздка відбудеться", – висловив переконання спікер кремлівського диктатора.

Він також стверджує, що Росія, яка окупувала частини Донецької та Луганської областей з 2014-го і повномасштабно вторглася в Україну в лютому 2022-го, "продовжить відновлювати та розвивати" ОРДЛО.

"Плани щодо розвитку великі. Ви бачите, що і будівництво ведеться, і вводяться нові об'єкти, робляться енергійні зусилля для відновлення всіх систем життєзабезпечення. Це і водопроводи, і енергопостачання, соціальні об'єкти. Робота ведеться активно, і там працюють багато тисяч людей", – описав Пєсков те, чого окупанти насправді не роблять на Донбасі.

Зауважимо: речник кремлівського диктатора також заявив, що переговори про закінчення війни поки неможливі між Путіним та президентом України Володимиром Зеленським. За словами Пєскова, для організації такої зустрічі "потрібно побудувати фундамент домовленостей".

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...