"Этого Россия почти достигла": Український політик-втікач зробив на росТБ божевільну, але показову заяву

Виявилось, що росіяни намагаються домогтися того, щоб зник увесь світ, крім їхньої країни...

"Один з наших втіклих колаборантів Ростислав Іщенко (був колись радником Табачніка, разом з Януковичем втік до Росії і там осів як завсідник ефірів Соловйова, Кулікова і решти подібних) в ефірі ютуб-каналу «PolitWera» в п'ятницю зробив доволі дурну, але голосну заяву", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"У России есть необходимость обеспечить свою полную технологическую, продовольственную, производственную и любую другую безопасность. То есть, Россия должна продолжать существовать даже в том случае, если весь остальной мир с утра исчезнет. Вечером легли спать, утром проснулись – нет его, ну, всплакнули и живем себе дальше. Это первое, и этого Россия почти достигла, хотя, не совсем, но почти достигла", - сказав він.

--
Забавно, але поки Росія мріє, що зникне цілий світ і вони лишаться самі на планеті, цілий світ мріє, щоб десь ділась Росія. На Марс, в "Ґіпєрборєю", просто до дідька - але щоб на всіх тих теренах лишився просто безлюдний ліс. Чи море. Але безлюдне. В інтересах планетарної екосистеми і задля миру й спокою на цілій планеті".

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...