Той, що закликав угорців "відпочивати вдома": Віктор Орбан ледь не потонув на морі у Хорватії

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан потрапив у небезпечну пригоду на морі в Хорватії, інформують Патріоти України.

При чому раніше глава угорського уряду радив громадянам своєї країни надавати перевагу відпочинку на озері Балатон. На Адріатичному морі човен з Орбаном, його дружиною та охоронцем міг затонути. Йому на допомогу прийшов хорватський журналіст Борис Вркіч.

На берег Орбана та його дружину перевіз журналіст

Інцидент стався у бухті біля острова Вір, розповів Вркіч. Він зазначив, що в угорського прем'єра виникли проблеми з човном. "Я перевіз його (Орбана – ред.), дружину та охоронця на берег. У них був гарний настрій", – наголосив Вркіч.

Медійник порозмовляв з главою угорського уряду та навіть порадив місцевий ресторан, де добре готують морепродукти. Раніше Орбана "засікли" на острові Брач у Далмації власники місцевої таверни. Вони опублікували фото з прем'єром на своїй сторінці у соцмережах.

Орбан 2 роки тому відмовляв угорців від поїздок до Хорватії

Хорватські ЗМІ іронізують, адже влітку 2020 року прем'єр закликав угорців не їздити на відпочинок до Хорватії. Мовляв, краще відпочивати на своїй території – біля озера Балатон. Того самого року Орбан не скористався своєю ж порадою, його побачили під час відпочинку у Млеті.

Орбан знову поскаржився на хорватів у 2022-му

Три місяці тому у бік Хорватії знову полетіли камінці від Віктора Орбана. Він заявив, що його країна не мала б проблем з ембарго на російську нафту, якщо б у неї "хорвати не відібрали море". Частина узбережжя колись належала Угорщині. Такі претензії одразу засудили в Загребі.

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...