"Только банкет обошелся в полмиллиона!": Як дочка Пушиліна відсвяткувала день народження (фото, документи)

Поки пересічні мешканці ОРДО виживають на копійчані зарплати і пенсії і змушені виїжджати в РФ на заробітки, сім'ї «глав ДНР» ведуть розкішний спосіб життя. Прикладом цього є дочка «глави республіки» Ілона Пушиліна, яка крім дорогого відпочинку в ОАЕ не менше шикарно відзначила свій день народження в ОРДО. Про це повідомляє так званий «Бетмен ДНР» в соцмережі, передають Патріоти України.
Блогер публікує відео і скріни, на яких можна побачити саме свято дочки Пушиліна і розцінки за торжество. Згідно скріншотам «банкет» обійшовся Ілоні більш, ніж в півмільйона рублів. «Бетмен» пише: «Только 300 тыс. руб. были уплачены за организацию праздника и задействовано 45 человек, чтобы повеселить Илонку и гостей. Стрелковый клуб "Артемида", дорогие модели, организаторы, аниматоры и даже неоновая группа! 130 тысяч потратили на оформление, а в небо выпустили салютов на полсотни тыс. рублей».

При цьому блогер обурюється, що жителі ОРДО не мають впевненості в завтрашньому дні, а дочка Пушиліна витрачає шалені гроші на святкування. Незадоволений тим, що відбувається «Бетмен» пише: «Куда только смотрит ее отец, который должен подавать пример, впрочем, какой отец такая и дочь. Я буду продолжать освещать подробности шикарной жизни семьи Пушилина, пока он не объяснится и не извинится перед народом».

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: