"Только террористы прикрываются женщинами и детьми": Путіна підловили на випадковому зізнанні щодо Криму (відео)

Український журналіст Роман Цимбалюк, який працює в Москві, зіставив два показових фрагменти виступів президента Росії Володимира Путіна за 2014 і 2021 рік. З них випливає, що глава країни-агресора визнав російську армію терористами, зазначають Патріоти України.

Так, 2014 року президент РФ стверджував, що Збройні сили України не зможуть стріляти по російських окупантах у Криму, якщо перед ними стануть жінки і діти. Однак, коментуючи протести на підтримку опозиціонера Олексія Навального 2021 року, Путін уже зазначив, що за спинами дітей можуть ховатися лише злочинці. Колаж із двох відео Цимбалюк опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Це – щиросерде зізнання! І хто ж терористи?" – поставив питання журналіст і навів повні цитати Путіна, датовані 25 січня 2021 і 4 березня 2014 року. "Не можна виштовхувати вперед неповнолітніх. Адже так терористи вчиняють, коли попереду себе женуть жінок і дітей", – сказав російський лідер про останні протести у своїй країні.

"Тільки для захисту українських громадян. Нехай спробують, хтось із військовослужбовців, стріляти у своїх людей, за якими ми будемо стояти позаду, не попереду, а позаду. Нехай вони спробують стріляти в жінок і дітей", – виправдовував він збройне вторгнення в Україну.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....