Тому що незаангажований? Відмовивши "ненадійному" "Олімпійському", Зеленський запропонував Порошенку здати аналізи у свого друга

Вибір клініки Eurolab командою Володимира Зеленського зовсім не є випадковим.

Андрій Пальчевський. Фото: соцмережі.

Президентом і засновником клініки Eurolab, де кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував пройти спільне медобстеження опоненту Петру Порошенку, є Андрій Пальчевський. Це – російський і український підприємець та телеведучий, який відкрито підтримує Володимира Зеленського на президентських виборах, зазначають Патріоти України.

Зеленський відмовився здавати аналізи на “Олімпійському” і зробив нову пропозицію своєму опоненту Петру Порошенку. Так, політконсультант Зеленського зазначив, що кращим місцем для проведення медичного обстеження обох кандидатів є клініка Eurolab.

Таке рішення у команді Зеленського пояснили тим, що Eurolab є незалежним, незаангажованим майданчиком, на відміну від медичного пункту стадіону "Олімпійський". Мовляв, на НСК "Олімпійський" 4 квітня помітили представників спецслужб, нацгвардійців, тому проводити медичний огляд там – некоректно.

Із відкритих джерел дізнаємось, що вибір клініки Eurolab командою Володимира Зеленського не є випадковим. Її засновник і президент Андрій Пальчевський має українське і російське громадянство. Також він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича.

Бізнесмен відкрито підтримує Зеленського. Так, Пальчевський є частим гостем телеканалу "Наш", що належить скандальному екс-регіоналу Євгену Мураєву та "112 каналу", який приписують Віктору Медведчуку. Так, в ефірах цих телеканалів від початку року Пальчевський неодноразово розповідав, що "Зеленський має стати наступним президентом України".

"Вибори – це найсерйозніше випробування для тих, у кого зараз влада і олігархічних кланів, що їх підтримують. Наразі визначилась 4-ка лідерів. Її очолює новий лідер української поки не політики, а державності, ми сподіваємось, Володимир Олександрович Зеленський. До цього звикають вже не лише молоді люди, а й такі, як я і старші. Ті, хто молоді серцем", – говорив він в ефірі телеканалу "Наші" у лютому 2019 року.

Трохи згодом в ефірі того ж телеканалу Пальчевський розповідав, що Зеленський явно буде Президентом України. Окрім того, Пальчевський був гостем на російському ток-шоу "60 хвилин" зі скандальною ведучою Ольгою Скабєєвою наприкінці березня.

"В Україні в 2019 році є можливість переходу від старої олігархічної форми правління до нової – це Володимир Зеленський, який лідирує і який менше, аніж всі асоціюється із олігархатом",
– сказав Пальчевський в ефірі телеканалу "Россия-1".

Що ще відомо про Андрія Пальчевського? Пальчевський має два громадянства: українське і російське. Він закінчив Військовий інститут іноземних мов у Москві. Серед підприємств, заснованих в Україні – "Харчова ароматика", "Євролаб", "Центр лабораторних досліджень", "Сіті Інвест Сервіс", "Нова авіація України".

З 2009 по 2010 рік – директор благодійної організації "Благодійний фонд "Євролаб". Працював телеведучим на телеканалі "Інтер" та на "Першому національному". В 2017 році працював ведучим на телеканалі "Прямий". Проте наразі у переліку ведучих телеканалу він не вказаний.

Після першого туру президентських виборів Пальчевський так висловлювався про Зеленського:

"Він виголосив першу промову, яка мене вразила. Він навчається із швидкістю кур'єрського поїзда. Відповідав він дуже добре. Цікаво, скільки ще часу він буде представлятися, як Вова. Це дуже по-людськи. Я особисто називаю його "пан президент", щоб він звикав. І це не жарт",
– казав Пальчевський.

Пальчевський навіть був гостем телешоу Зеленського "95 квартал":

Джерело: 24 канал

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...