Тому що жінка: Якого правила Кейт Мідлтон зобов’язана дотримуватися в турах, а принц Вільям - ні

Кейт Міддлтон і принц Вільям повинні дотримуватися певних правил, коли знаходяться у від'їзді та представляють королівську родину. Однак деякі вимоги протоколу стосуються тільки титулованих осіб жіночої статі. Наприклад, є одне правило, якого герцогиня повинна дотримуватися, подорожуючи літаком, а принц Вільям — ні. Виявляється, залишаючи літак, Кейт Міддлтон повинна триматися прямо. Про це повідомляє Express, передають Патріоти України.

Герцогині потрібно випрямити спину і тримати підборіддя паралельно сходам. Це правило етикету існує для того, щоб представниця монаршої родини не тільки продемонструвала бездоганну поставу, а й виглядала залученою в те, що відбувається навколо неї.

«Існує баланс між занадто піднесеним підборіддям, що повідомляє про поспішність, і опущеною занадто низько головою, що означає відсутність інтересу. Герцогині слід тримати спину прямо, підборіддя паралельно підлозі, а плечі прямо», — говорить експертка з етикету Міка Майер.

Коли герцогиня Кембриджська подорожує з дітьми, її погляд спрямований вниз трохи помітніше, щоб завжди мати можливість простежити за спадкоємцями. У таких випадках, принц Вільям частіше йде попереду своєї дружини, щоб привітати публіку на злітній смузі.

Герцог часто простягає руку назад, коли вони з Кейт спускаються сходами. Це також свідчить про те, що принц допомагає дружині спуститися сходами літака, оскільки Кетрін обирає взуття на високих підборах.

У виладку королеви Єлизавети це правило не працює. Монарх завжди з’являється першою, а її чоловік йде позаду неї. Це пов’язано зі старшинством титулу, а правила етикету для королівської родини залишаються незмінними й під час подорожей.


СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...