ТОП-3 знаки Зодіаку, яким Новий рік 2022 принесе запаморочливі зміни в житті

Наступаючий 2022 рік буде проходити під егідою Чорного Водяного Тигра. Цей рік обіцяє дивувати несподіваними поворотами подій, а люди, які вміють швидко пристосовуватися до швидко мінливих ситуацій і приймають рішення довго не думаючи, можуть розраховувати на успіх, передають Патріоти України.

Серед всіх представників зодіакального кола, астрологи виділяють три, яким в наступному році може підвернутися можливість змінити своє життя.

Рак

У професійному житті Раків все буде стабільно і якихось приголомшливих змін чекати не варто. Найбільших змін зазнає особисте життя. Вільним Ракам випадає можливість в наступному році зустріти людину, з якою вони захочуть пов'язати свою долю. Не виключено, що вже до кінця року ви поміняєте свій статус. Стосується це і сімейних представників знака, ви можете пережити зраду свого коханого, від якої буде складно оговтатися.

Терези

У наступаючому році Терези опиняться на роздоріжжі. Доля підкине їм нелегкий вибір між кар'єрою і особистим життям. Не поспішайте приймати рішення, необхідно ретельно обміркувати кожну дрібницю. Важливо зрозуміти свої справжні бажання і взяти в помічники інтуїцію – її підказки, укупі з логічними міркуваннями, обов'язково допоможуть знайти своє покликання. Складно розібратися в почуттях - візуалізуйте їх виписавши на аркуші паперу позитивні і негативні сторони свого рішення.

Скорпіон

2022 рік для Скорпіонів не буде легким. Сидіти склавши руки вам не доведеться, а ось продемонструвати свої професійні навички і заробити додаткові очки в очах керівництва доведеться. Шлях до кар'єрних вершин в наступному році буде важким, але вам вдасться досягти бажаного. А ось в особистому житті вам може посміхнутися удача. Не виключено, що ви зустрінете людину з якою захочеться побудувати міцні і гармонійні відносини. Цей роман може настільки вас захопити, що справа може дійти до весілля!

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...