Топ-чиновниця в Україні після гучного секс-скандалу отримала нову посаду

Екс-заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, звільнена з цієї посади після гучного секс-скандалу, стала радницею голови Державного космічного агентства України. Про це Клітіна написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Намагаюся допомогти Космічному агентству залучити допомогу донорів та міжнародних фінансових організацій, щоб реалізувати серію інноваційних проектів. Бачу бажання вивести наш комічний сектор з поступового процесу відмирання через, в першу чергу, корупцію та чиновницьку байдужість менеджерів", - зазначила вона.

Клітіна додала, що після приходу на нову посаду вона відчула опір з боку групи "ненажерливих" депутатів, які хочуть поставити когось "свого", щоб грабувати "Південмаш" та КБ "Південне". "Ганьба!" - написала радник голови Державного космічного агентства.

У листопаді 2019 року Олександра Клітіна потрапила в гучний скандал інтимного характеру. Скандал розгорівся після того, як депутат Антон Поляков у своєму Тelegram-каналі опублікував фрагмент розмови нардепів з "Слуги народу", в якому мова йде про те, що нібито Клітіна отримала свою посаду, надавши послугу інтимного характеру.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...