Топгенерал США пояснив, чи допоможуть Росії снаряди КНДР у війні проти України

Північна Корея, можливо, зможе збільшити постачання артилерійських боєприпасів Росії для війни проти України. Такі дії навряд чи матимуть велике значення в ситуації, що склалася, передають Патріоти України.

Глава Об'єднаного комітету керівників штабів США Марк Міллі зазначив, що переговори між північнокорейським лідером Кім Чен Ином і російським диктатором Володимиром Путіним, ймовірно, призведуть до того, що Пхеньян надасть Москві 152-мм артилерійські снаряди.

"Чи буде це мати величезне значення? Я скептично ставлюся до цього", – цитує Міллі видання The Guardian. "Я сумніваюся, що вона буде вирішальною". Іноземні уряди і експерти припускають, що Кім Чен Ин, швидше за все, буде поставляти боєприпаси в Росію в обмін на отримання від сучасної зброї або технологій.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...