"Топтались по Путину и выкололи ему глаза": 99-й день протестів у Хабаровську (відео)

Після того, як минулої суботи ОМОН жорстоко розігнав акцію протесту, на новий марш вийшла величезна кількість людей.

Вранці в суботу, 17 жовтня, в російському Хабаровську тисячі громадян вийшли на марш на підтримку арештованого губернатора Сергія Фургала. Там вони показали, як насправді ставляться до президента РФ Володимира Путіна. Відео 99-го дня протестів в Хабаровську опублікували очевидці в соцмережах, передають Патріоти України.

Після того, як минулої суботи ОМОН жорстоко розігнав акцію протесту, на новий марш вийшла величезна кількість людей. Хоча місцева влада нарахували всього 500 чоловік. Ймовірно, цифра була в рази зменшена.

Протестувальники вже традиційно вимагали, крім звільнення губернатора Фургала, відставки президента РФ Володимира Путіна, а також місцевої влади. Очевидно, протест почав радикалізовуватися. На відео потрапило, як учасники мітингу топталися на плакаті з Путіним, на якому була навішена траурна чорна стрічка. Люди також виколювали очі зображенню президента.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...