"Топити в річці та забивати палицею": Пропагандист Кремля закликав вбивати українських дітей

Ведучий російського державного телеканалу RT Антон Красовський запропонував топити українських дітей річці дітей. Така заява пролунала в ефірі RT, передають Патріоти України.

Російський письменник Сергій Лук'яненко розповів, як в 1980 році потрапив на Закарпаття під час лікування астми. Там він, мовляв, зустрів українських дітей, які сказали йому, що "Україну окупували москалі". "Це були повністю російськомовні з російськими прізвищами пацани. У когось батько був військовий, у когось хтось ще. Це були абсолютно росіяни", – казав Лук'яненко.

У відповідь на ведучий фінансованого урядом РФ телеканалу Антон Красовський заявив, що таких дітей треба вбивати. "А прям топити таких треба було у Тисині. Прямо ось там, де "пливе кача". Прям топити треба таких дітей, прямо у Тисині. .. Сказав, що "москалі окупували" - і відразу прям кидаєш у річку з бурхливою течією", – сказав він.

Після цього співрозмовники обговорювали методи виховання із застосуванням фізичного насильства. І тоді Красовський додав: "Карпати це огидно. Там кожна хата називається смерекова хата. Прям у цю смерекову хату забивати та палити цих дітей".

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...