"Ми ж росіяни, і ми обов'язково переможемо": "Торгівець смертю" Бут після повернення з американської в'язниці розповів про підтримку "спецоперації" (відео)

Російський підприємець, якого за рішенням суду США визнали найбільшим продавцем нелегальної зброї у світі, Віктор Бут дав інтерв'ю пропагандистському виданню RT після виходу з американської в'язниці. У ньому він підтримав вторгнення в Україну, а також принизливо відгукнувся про лідерів західної цивілізації. Розмову з одіозним Бутом опубліковано у російських ЗМІ, передають Патріоти України.

Він розповів, що найважче в американській в'язниці – це неможливість спілкуватися з родичами. "Близько трьох років я провів в одиночній камері. За цей час я не міг ніяк зв'язуватися зі своїми близькими, це найважче. Адвокати, ну адвокати, мають свої справи", – розповів збройовий барон.

Бут також зазначив, що рішення Кремля про повномасштабну війну він підтримує. Щобільше, він готовий взяти в ній участь, але фізичний стан не дозволяє вирушити в окопи. "Ми ж росіяни, і ми обов'язково переможемо", – розмріявся колишній карний злочинець.

Він заявив, що американські юристи пропонували йому піти на угоду зі слідством. Натомість йому пропонували пом'якшити міру покарання з довічного ув'язнення на 30 років у в'язниці.

"Ви знаєте, те, що сталося зі мною, це відбувається зараз з усією Росією. Наша країна не має союзників, крім нашої армії та флоту. Президенти США всі рівні, що Байден, що Трамп... Я навіть вважаю, що буде коректним порівняти їх з "Пепсі Колою". Ну ось є "Пепсі", а є "Coke Zero". Ось така ж і між ними різниця", – міркує торговець зброєю.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...