"Торгівля на крові" - це тільки про Липецьку фабрику? У "Кварталі-95" дивно відреагували на запит щодо купівлі пропагандистами Путіна серіалу "Слуга народу"

Представник колективу офіційно відмовилася давати будь-які коментарі з приводу того, що сталося.

Видання "Букви" відправило запит до прес-служби студії "Кварталу" і зв'язалося з представником колективу Іриною Побєдоносцевою, яка в "95-му" відповідає за розвиток нових напрямків, інформують Патріоти України.

Вона офіційно відмовилася давати будь-які коментарі з приводу того, що сталося. "Ні, не буду я нічого коментувати. Це політика", - заявила вона. Офіційна відповідь на запит в прес-службу журналістами ще не була отримана. При цьому в соціальних мережах почали коментувати і критикувати показ серіалу в Росії.

Український продюсер Ігор Кондратюк і політолог Сергій Таран відзначилися уїдливими заявами. Однак відомий екс-журналіст Сергій Лещенко скасував "зраду" і заявив, що права на серіал "Слуга народу" російський канал "ТНТ" купив на ринку у міжнародного дистриб'ютора, шведської компанії Eccho rights. У них же права купив Netflix і багато інших платформ. При цьому росіянам було відмовлено в покупці права на адаптацію серіалу для російського ринку в зв'язку з можливою маніпуляцією змістом.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...