Торги за "шапку" прем'єра? Тимошенко повідомила про плідну зустріч на Банковій, у Зеленського підкреслили, що Юлія Володимирівна "напросилася в гості" сама

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зустрілася з президентом Володимиром Зеленським. Як повідомила Тимошенко в Facebook, зустріч відбулася у середу в будівлі Адміністрації президента, зазначають Патріоти України.

"Говорили про поточну ситуацію в країні, про дострокові парламентські вибори та про те, як втілити в життя зміни, яких від нової влади очікують люди", - написала політик та двічі екс-прем'єр-міністр України.

Разом з тим, Адміністрація президента у Twitter повідомила, що зустріч Зеленського з Тимошенко пройшла на прохання лідера "Батьківщини".

Президент України зустрівся з народним депутатом України, лідеркою фракції «Батьківщина» Юлією Тимошенко на її прохання. Зустріч пройшла в Адміністрації Президента. На ній обговорювалися питання поточної діяльності Верховної Ради в період до дочасних парламентських виборів.

"На ній обговорювалися питання поточної діяльності Верховної Ради в період до дочасних парламентських виборів", - зазначили в АП.

Там також повідомили, що у середу Зеленський зустрівся з екс-президентом Віктором Ющенком.

"Чинний і колишній президенти обговорили соціально-політичну ситуацію в контексті позачергових парламентських виборів і наголосили на необхідності збереження громадянського миру, спокою та єдності", - йдеться в повідомленні.

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...

Росія має тактичні успіхи на Донеччині: Сили оборони відійшли на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 17:35

Поряд з цим главком відзначив деякі тактичні успіхи СОУ на Харківщині та Луганщині та перекидання підкріплень на найбільш загрозливі напрямки. Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський повідомив, що ситуація на фронті загострилась, а Росія акти...