Торопецький синдром: На Росії протягом ночі знищено ще два стратегічні тилові склади боєприпасів. Детонація феєрична. Проводиться евакуація населення (відео 16+)

У Краснодарському краю пожежа і детонація

В ніч на 21 вересня далекобійні БПЛА нанесли нищівні удари по запасам боєприпасів у двох різних регіонах російської федерації, що відстояти за сотні кілометрів від лінії фронту, передають Патріоти України. А саме прилетіло знов у Тверсьтку область, в котрій днями було знищено стратегічний склад у Торопці, та Краснодарський край.

У РФ спалахнув ще один склад боєприпасів – ЗМІ Так у ніч проти суботи, 21 вересня, у Тверській області Росії під удар потрапив 23 арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ (ГРАУ), повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Зазначається, що місцева влада оголосила тривогу через атаку БПЛА, а невдовзі місцеві жителі почули вибухи і побачили пожежу.

"За даними ASTRA, 23-й арсенал ГРАУ атакований безпілотниками у селищі Октябрьском Тверської області", - йдеться у повідомленні.

Місцевий губернатор Ігор Руденя заявив, що на Південному Заході Тверської області начебто були збиті БПЛА. На місці працюють фахівці екстрених служб.

Октябрьский знаходиться менш, ніж у 20 км від Торопця, де днями теж сталася масштабна пожежа з детонацією на 107 арсеналі ГРАУ.


Крім того у ніч проти суботи, 21 вересня після атаки БПЛА пожежа та детонація боєприпасів сталася у Тихорецьку Краснодарського краю, пише Telegram-канал ASTRA.

Зазначається, що місцеві жителі повідомляють про атаку на склад із боєприпасами. Глава міста підтвердив атаку безпілотників.

"Через падіння уламків одного з них виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети. Почалася детонація. Наразі з метою безпеки проводиться тимчасова евакуація мешканців", - заявив місцевий губернаттор.

Також публікуються численні відео з пожежею.

За словами речника Української добровольчої армії - Південь Сергія Братчука, у Тихорецьку дислокується навчальна авіабаза (627-й навчальний авіаційний полк) з літаками Л-39 Альбатрос у складі Краснодарського вищого військового авіаційного училища льотчиків (КВВАУЛ).

Нагадаємо, цієї ночі також повідомлялося про пожежу на складі боєприпасів 23-го арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ (ГРАУ). Він знаходиться менш, ніж у 20 км від Торопця, де днями теж сталася масштабна пожежа з детонацією на 107 арсеналі ГРАУ. Там було завдано удару по складу, де зберігалися ракети, у тому числі Іскандер та північнокорейські KN23. Також повідомлялося, що цього дня у Тверській області зафіксували 18 землетрусів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...