Тотальний терор тотальному шпигунству: У Великій Британії знищуватимуть телефони чиновників, які їздили в Китай

Спеціалісти з кібербезпеки наголошують, що візити такого роду можуть викликати занепокоєння та можуть бути використані для незаконних дій або здобуття конфіденційної інформації. Джерело, пов'язане з британським урядом, наголошує, що державні службовці повинні розраховувати на те, що їхні приміщення можуть бути підключені до систем аудіопрослуховування та відеоспостереження.

Після повернення до Великої Британії жорсткі диски урядових комп'ютерів проходитимуть процедуру видалення та очищення. Одноразові телефони, які використовувалися під час візиту, будуть піддані знищенню через загрозу впливу шкідливого програмного забезпечення.

Ці рекомендації отримані від Національного центру кібербезпеки Великої Британії та мають на меті запобігти будь-яким інцидентам з витоком інформації.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...