Традиційно звинуватили ЗСУ: Місто в Бєлгородській області залишилося без води і світла

Шебекіно в Бєлгородській області залишилося частково без світла і води. Представники влади в Російській Федерації називали причиною обстріл, традиційно перекладаючи провину на ЗСУ, передають Патріоти України.

Як заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков в особистому Telegram-каналі: "В результаті обстрілу околиць міста Шебекіно постраждалих і руйнувань немає. Є пошкодження ліній електропередачі: на території міста частково відсутня електроенергія та водопостачання".

За словами губернатора, енергетики приступили до підключення абонентів на резервні лінії. Насосні станції теж перезапускаються для повернення водопостачання. Жодних доказів "обстрілу" Гладков не надав. Він не супроводив своє повідомлення фото чи відео.

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...