"Традиции "проставляться" нет": Пєсков розповів про день народження Путіна

Президент Росії Володимир Путін не має звички «проставлятися» на роботі в свій день народження. Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.
Так, 7 жовтня в 69-й день народження Путіна Пєсков уточнив: «Традиции „проставляться“ нет, вы знаете, что президент редко освобождает этот день от каких-то рабочих мероприятий, и в администрации это тем более рабочий день».

Також він припустив, що постійні члени Радбезу, з якими у Путіна сьогодні запланована нарада, скористаються цією ситуацією, щоб його привітати. Крім того, на питання, чи дарують колеги Путіну подарунки, Пєсков сказав, що «іноді дарують» - коли відбуваються «якісь очні особисті зустрічі».

На питання, чи надсилають подарунки Путіну закордонні лідери, представник Кремля відповів: «Когда как. Я, по крайней мере, сейчас не имею информации на этот счет».

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...