"Трактор нужен для "двухсотых", взять мешки и ехать на Драмтеатр": Цинічну розмову окупантів у Маріуполі виклали у мережу (аудіо)

Росія під час повномасштабної війни16 березня цинічно зруйнувала театр в Маріуполі. Тільки тепер оприлюднили розмову похоронної команди окупантів в місті після атаки ворога. Відповідну розмову оприлюднили у ЗМІ, передають Патріоти України.

Зокрема там чутно, як похоронна команда окупантів цинічно обговорює трагедію в місті. У розмові мовиться про те, щоб організувати "техніку для двохсотих". "Взяти мішки та їхати на драмтеатр. Як прийняли", – йдеться у розмові.

Далі хтось інший додає: "...Хотів передати, що на "метро" (очевидно, російські загарбники говорять про драмтеатр – ред.) трактор потрібен з причепом, який треба підготувати для "двохсотих" замість воєнного "Урала...". Далі оператор пояснив, де ще окупанти цинічно вбили українців в місті та звідки потрібно забрати "мішки".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...