Трамп би не виграв вибори без втручання Кремля, - екс-президент США

Джиммі Картер впевнений, що більш ретельне дослідження допомогло би прояснити масштаб втручання.

Джиммі Картер. Фото: Рейтерс.

Колишній президент США Джиммі Картер сказав, що нинішній глава Білого дому Дональд Трамп не отримав би свій пост без втручання з боку РФ. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

«Немає ніяких сумнівів у тому, що Росія втрутилася в вибори. Думаю, у разі проведення повного розслідування виявиться, що без втручання, хоча ще не визначений його масштаб, Трамп фактично не виграв би вибори у 2016 році», – повідомив Картер на виступі у Лісбурзі.

За його словами, Трамп виграв вибори і став президентом тільки через зовнішнє втручання. На питання журналістів про те, чи вважає Картер Трампа нелегітимним президентом, він відповів, що не може це заперечувати, грунтуючись на своїх заявах.

Варто зазначити, що доповідь спеціального радника Роберта Мюллера показала, що Росія провела «широку і систематичну кампанію під час виборів 2016 року з метою обрання Трампа, але не встановила змови між кампанією Трампа і Москвою. Досі колишній однопалатний президент-демократ мав більш теплі стосунки з нинішнім главою США, ніж Трамп із будь-яким іншим президентом серед тих, що живі нині.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...