Трамп може домовитися з Путіним, - експерт-міжнародник

Дональда Трампа складно передбачити через його неординарність. Тому Україні потрібно збільшувати кількість своїх симпатиків у Штатах.

Олександр Хара. Фото: Главред.

Президент США Дональд Трамп може спробувати встановити гарні відносини з Володимиром Путіним. Про це в коментарі сказав міжнародний експерт Олександр Хара, передають Патріоти України.

"Сенат на дві третини підпорядкований республіканцям. Вони не проголосують за імпічмент. Лідер більшості вже заявив, що справу треба закрити. Трамп намагається об'єднати навколо себе прихильників. Показати, що демократи хочуть його усунути незважаючи на жодні аргументи.

Україну в Штатах протягом трьох місяців "полоскали" щодо корумпованості. Часто перебільшували", - вважає експерт. Демократам не вдалося довести зв'язок між американським президентом і росіянами під час виборчої кампанії, наголошує Олександр Хара.

"Це означатиме більш вільні рухи Трампа на російському напрямку. Зараз чітко вимальовується велика ймовірність переобрання Трампа ще на чотири роки. Його бажання встановити гарні відносини з Путіним можуть становити ризики для нас. В України мало ресурсів і можливостей протидіяти спробам Росії повернути її в свою сферу впливу. Тому підтримка США дуже важлива.

Є позитив. Наприклад, виділили додаткові кошти для України на військову допомогу (19 грудня Палата представників Конгресу США схвалила виділення $698 мільйонів допомоги для України на 2020-й рік. Сума на 2,3 мільйони більше, ніж торік. Надалі розглянути це питання має Сенат Конгресу. - ред.). Україна може використати ситуацію на свою користь, якщо не робитиме помилок. Не можна втручатися у внутрішньополітичні справи Америки. Треба розвивати відносини з тими, хто нас підтримує. Передусім з Конгресом, дипломатами, військовими та бюрократами з Адміністрації президента США. Трампа складно передбачити через його неординарність. Тому нам потрібно збільшувати кількість своїх симпатиків у Штатах", - сказав він.

Джерело: Gazeta.ua

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...