Трамп "нервово курить" через електоральні втрати: Племінник президента Кеннеді оголосив, що балотуватиметься на вибори до Білого дому

Роберт Ф. Кеннеді-молодший, племінник Джона Кеннеді, оголосив, що буде балотуватися на пост президента США в 2024 році як незалежний кандидат. Він офіційно відмовився від участі в праймеріз демократів, пише видання Axios.

"Кеннеді може стати несподіваним суперником у напруженій боротьбі між президентом Джо Байденом та його суперником Дональдом Трампом, який є лідером праймеріз GOP", - йдеться в публікації.

Ряд аналітиків стверджує, що популіст Кеннеді більш небезпечний саме для Дональда Трампа, бо успішно працює на одному електоральному полі з скандальним республіканцем.

Як би там не було, опитування Ipsos/Reuters наразі показало, що в тристоронньому поєдинку 2024 року 33% респондентів підтримують Трампа, 31% - Байдена та 14% підтримують Кеннеді.

Кеннеді вирішив брати участь у президентських перегонах через "тиранію корупції, яка позбавляє нас доступного життя, віри в майбутнє і поваги один до одного", стверджує він.

"Люди підозрюють, що розкол в суспільстві навмисно зрежисований. Їм набридло бути обдуреними, і вони готові повернути свою владу", - заявив він.

Його сестра Керрі Кеннеді заявила, що сім'я засуджує таке рішення брата і вважає його небезпечним для США.

"Боббі може носити те ж ім'я, що і наш батько, але він не поділяє тих же цінностей, поглядів і суджень", - йдеться в заяві Керрі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...