Трамп, Путін та інші людожери: На Банковій відреагували на "анонс" одіозного Карлсона про своє інтерв'ю з Зеленським

Скандального американського пропагандиста Такера Карлсона немає в графіку президента Володимира Зеленського. Про це повідомив речник президента України Сергій Никифоров, інформують Патріоти України.

"Пану Такеру Карлсону варто уважніше перевіряти свої джерела в ФСБ. У президента України зовсім інший графік, і Такера Карлсона там немає", - написав речник президента.

Зазначимо, сьогодні, 4 липня, Карлсон заявив, що нібито отримав дозвіл на інтерв'ю з президентом України. За його словами, спроби тривали два роки й особливо інтенсивно - після зимового інтерв'ю з диктатором Володимир Путіним.

Він додав, що його ініціатива пов'язана з тим, щоб дати американцям "необхідну інформацію про конфлікт".

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...