Трамп скоро продавить проведення більш пропутінської політики в Україні, - Піонтковський

Президент США трошки осмілів після того, як доповідь Мюллера не стала для нього такою убивчою, і дозволяє собі знов демонструвати близькість до Путіна.

Андрій Піонтковський. Фото: Главком.

Цілком можливо, що найближчим часом президент США Дональд Трамп продавить проведення більш пропутінської політики в Україні. Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, Трамп завжди був більш м’який і доброзичливий до Путіна, ніж офіційна американська політика, яку проводив Держдеп і найближчі радники Трампа.

“Зокрема, по Україні, адже політику здійснював не Трамп, а Курт Волкер. Це була дуже доброзичлива по відношенню до України і доволі різка по відношенню до Росії, Кремля і Путіна політика. Зараз Трамп трошки осмілів після того, як доповідь Мюллера не стала для нього такою убивчою, і дозволяє собі знов, не приховуючи демонструвати близькість до Путіна. Він телефонував йому, півтори години розмовляв по телефону. Зараз висилає Помпео і ходять дуже наполегливі чутки у Вашингтоні про те, що Волкер буде відсторонений від своєї посади. Не виключено, що Трамп продавить найближчим часом проведення більш пропутінської політики в Україні”, – вважає публіцист.

Також він прокоментував історію навколо відкладеного візиту адвоката Трампа Рудольфа Джуліані до Володимира Зеленського через “ворогів в його оточенні”. “Тут ноги-то ростуть з іншої історії, з Вашингтона. Все дуже банально. Джуліані збирався їхати збирати компромат на Байдена, який є основним суперником (швидше за все буде) Трампа на наступних виборах. Але такий великий скандал піднявся у Вашингтоні. По суті, це повторення 2016 року, в чому звинувачували Трампа і коли два роки працювала комісія Мюллера, це один в один. Трамп збирав з Росії компромат на Клінтон, а зараз він збирався збирати компромат на Байдена. Джуліані ніколи не відрізнявся великим розумом. Він про це дуже багато і голосно говорив, ну це викликало таку реакцію, що йому довелося відмовитися”, – зазначив він.

Джерело: InfoResist

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...