Трамп заявив, що чоловік Ніккі Гейлі вирушив служити до Африки, аби "втекти від неї", суперниця відреагувала

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що чоловік Ніккі Гейлі — його головної конкурентки від республіканської партії на посаду президента США — поїхав до Африки, щоб «втекти від неї». Про це він заявив під час свого виступу у Південній Кароліні у суботу, 10 лютого, передають Патріоти України.

«Де її чоловік? О, він поїхав. Він поїхав! Що сталося з її чоловіком? Де він? Він пішов», — сказав Трамп.

Ніккі Гейлі відреагувала на заяву опонента дописом у X (Twitter), де зазначила, що її чоловік служить в армії. «Майкл служить нашій країні, про що ви нічого не знаєте. Той, хто постійно зневажає жертви сімей військовослужбовців, не може бути головнокомандувачем», — написала вона.

Як зазначає The New York Times, така заява експрезидента США, яка була зроблена в рідному штаті Ніккі Гейлі за два тижні до республіканських праймеріз, є «різким поворотом в ескалації шквалу нападок на неї, оскільки він прагне вибити її з боротьби на республіканських праймеріз».

На початку лютого повідомлялося, що Ніккі Гейлі подала заявку в Секретну службу США на надання їй охорони.

Як повідомив представник кампанії Гейлі, це сталося через погрози, на які вона наражається як єдина кандидатка у президенти від Республіканської партії, яка залишилася і яка конкурує з експрезидентом Дональдом Трампом за номінацію від партії.

Гейлі залишається претенденткою на номінацію від Республіканської партії навіть після поразки в перших двох конкурсах в Айові та Нью-Гемпширі. Водночас опитування показують, що вона сильно відстає в Південній Кароліні, де цього місяця проходять праймеріз і де вона обіймала посаду губернатора.

А 7 лютого уперше в історії Невади ніхто не переміг на «праймеріз» республіканців. Виборці Республіканської партії на первинних виборах у Неваді активно голосували за варіант «жоден із цих кандидатів». Таким чином виборці позбавили перемоги Ніккі Гейлі, останню головну суперницю нинішнього фаворита республіканських партійних виборів Дональда Трампа.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...