Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

"Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в Україні. Вона зустрілася з Путіним, а потім через три дні він напав. Як вона вчинила? Як ви вважаєте, чи добре вона виконала свою роботу? Вона зустрілася з Путіним, щоб сказати йому: "Не роби цього". А через три дні він напав; тоді й почався напад", – цитує слова Трампа видання.

Водночас журналісти відзначають, що слова Трампа не відповідають дійсності. За їхньою інформацією, Гарріс ніколи не зустрічалася з Путіним. А під час поїздки до Європи вона проводила зустрічі з союзниками США, серед яких був і президент України Володимир Зеленський.

"Адміністрація Байдена все ще намагалася стримати вторгнення в Україну під час поїздки Гарріс на конференцію в Німеччині у 2022 році. Але високопосадовці адміністрації, включно з самим президентом Джо Байденом, дали зрозуміти – вони переконані, що Путін вже рухається до вторгнення", – зазначають журналісти.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...