"Трампу доведеться змінити політику щодо України": Експерт назвав причину

Гучний конфлікт між екс-президентом Петром Порошенком і його наступником Володимиром Зеленським вже завдав шкоди міжнародним відносинам.

В ексклюзивному інтерв'ю Карл Волох оцінив наслідки дій нинішньої влади і попередження, що пролунали від західних політиків, передають Патріоти України.

"Дивіться, як себе веде Трамп щодо росіян, про яких він завжди, начебто, робив дуже миролюбні заяви. І що він як би за співпрацю з ними і т. ін., але в реальності саме тому, що його звинувачують у співпраці з ними і що вони його привели до влади, він змушений приймати проти них набагато більш жорсткі заходи", - нагадав експерт.

У разі якщо Трамп виграє нинішні президентські вибори, йому можуть пригадати скандал з Україною і Джо Байденом, і тоді йому доведеться посилити свою політику. "Нас взагалі легко кинути під поїзд. Збиток вже завдано ..., але політика нашого нинішнього керівництва робить все для того, щоб нас просто кинули під поїзд, щоб залишили один на один з росіянами", - зазначив експерт. За словами Волоха, поки Захід не залишить Україну без допомоги, але дипломатам, ймовірно, доведеться зіткнутися з деякими труднощами в своїй роботі.

Джерело: Диалог.UA

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...