"Треба - на фронт поїдемо!": Тищенко знову виправдався за скандальну вечірку в Києві

Вечірка, яку для дружини організував "слуга народу" Микола Тищенко, викликала значний резонанс у суспільстві. Сам нардеп переконаний, що нічого не порушував. Мовляв, скандал, який розгорівся, є політичним замовленням. Про це повідомляє телеграм-канал PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Тищенко переконаний, що за цим стоять його політичні опоненти. Він запевнив, що знає, "який міністр розганяв цю інформацію". При цьому, називати конкретні прізвища відмовився.

Що "слуга народу" каже про вечірку

Нардеп зауважив, що не хотів нікого зачепити своїми діями та вибачився. Водночас наголосив, що дуже любить свою дружину, й що сім'я для нього – це важливо. "Я нічого не порушував, ні одного закону. Я був у своєму номері, зі своєю дружиною. Зрозумійте, ми живі люди", – наголосив політик.

"Ми нічого не святкували протягом 2 років. У мене молода сім'я. Я ціную ці відносини. Я їх довго шукав і боровся за них", – наголосив Тищенко.

Народний обранець додав, що "хоче жити й таке ж життя зробити для своїх виборців". Проте підкреслив, що у випадку з вечіркою мовиться про особисте життя. "Я живу у своїй країні та будую її. Якщо ви хочете ще й жити в моєму ліжку, то я не готовий пустити всю країну туди", – зазначив депутат від "Слуги народу".

Тищенко: Треба буде – на фронт поїдемо

Він додав, що хоч і є народним депутатом, але водночас – і людиною. Тому зробить все можливе, аби виконати завдання, які поставила перед ним команда. "Треба буде – на фронт поїдемо. Я з 2014 року допомагаю армії. Але вважаю, що цього не можна піарити. Це треба просто брати й робити", – заявив Тищенко.


"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...