"Треба буде ставити питання": Високопоставлений офіцер США пояснив, чому на Заході бояться перемоги України у війні

Країни Заходу бояться, що Україна переможе у війні, повідомив капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в ефірі каналу FREEDOM. За інформацією американського військового, мова йде про альянси, такі як НАТО, ОБСЄ та ООН, адже після перемоги Україні доведеться вирішувати, що робити не тільки з самою РФ, але й з ними, передають Патріоти України.

"Вони бояться, що ви виграєте. Чому вам не дають (зброю-ред.)? Чому вас весь час тримають тільки на плаву? Вони бояться... всі ці старі системи: ООН, Радбез. НАТО, ОБСЄ, всі вони бояться... зрештою, Росія впаде, розвалиться, і тоді треба буде ставити питання: А що робити з Радбезом? Росію залишати? А що робити з її ядерною зброєю? Треба її позбавляти... що робити з НАТО?... НАТО не функціонує, а Україна функціонує", – зазначив Табах.

Гаррі Табах впевнений, що після перемоги України буде створена нова коаліція країн. "Як тільки в України буде сильна армія, як у Ізраїлю, кордони, всі захочуть бути з переможцем, всі захочуть інвестувати в таку країну", - зазначив він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...