"Треба було зразу всіх розбомбити": Росіяни заявили, що війна проти України "виправдана" і розмріялися про перемогу (відео)

Громадяни Російської Федерації продовжують підтримувати агресивну війну, розв'язану Росією проти України. Вони мріють про перемогу своєї держави, про знищення українців та бомбардування українських міст, а також про капітуляцію України та впевнені, що Бог - на боці агресорів та вбивць передають Патріоти України.

Ті ж, хто заявляє, що хоче, "щоб це все вже закінчилося" - так і не знайшли в собі сил засудити злочин своєї держави проти України. Про це під час опитування "Белсат ТВ" заявляли жителі російської Казані.

Так, один із опитаних вважає, що Україну руйнувати, а українців вбивати необхідно інтенсивніше "Мало військ ввели. Треба було одразу всіх розбомбити і остаточно засудити всіх нацистів", – заявив новоявлений російський "антинацист".

А пенсіонерка з Казані повторила тези з російського телевізора про "непереможність" Росії, яка воює "з 36 країнами" та заявила, що на боці агресора - Бог.

"Ми воюємо вже не з Україною, а це взагалі вже 36 країн. Це ж такого зроду у світі не було, з початку сотворення нашого світу. Тому ухвалити рішення відразу, напевно, неможливо з усіх питань. Я думаю, що все скоро закінчиться. Ми не тільки одні, Господь Бог із нами. Тому що Росія - вона непереможна", – повідомила споживачка російської пропаганди.

Ще одна, трохи молодша росіянка переконана: війна проти України "виправдана". "Мені здається, все виправдано. Все що не робиться - все так має бути. Значить, так має бути. Перспектива у нас одна. Ми маємо перемогти, у нас інших варіантів немає", – заявила мешканка Казані, не пояснивши, втім, чим же виправдана агресивна війна і чому в агресора не має варіанту припинити вторгнення і забратися додому.

Росіянина із золотим зубом у роті та російською пропагандистською кашею в голові дуже стурбувало те, що "далекі країни не думають по-нашому". "Не нам вирішувати, це все їм, генералам. Я слухаю Путіна. Він так правильно розповідає, все правильно говорить. А щось там далекі країни по-нашому не думають чогось, коротше кажучи", – заявив цей доморощений "геополітик".

Найбільш адекватною виявилася молода росіянка, яка хоче завершення війни – але так і не знайшла у собі сил визнати злочин своєї країни. "Я трошки навіть боюся, переживаю за свою країну. І хочу, звичайно, щоб це все швидше закінчилося, і щоб ми всі жили мирно", сказала вона.

Чергова фанатка війни спробувала виправдати відсутність успіхів російської армії: війська РФ, виявляється, прагнуть уникнути "більше жертв". "Якщо було б швидше, можливо, було б більше жертв. Тому, знаючи, спілкуючись з військовими людьми - вони кажуть, що всі маневри проводяться строго з розрахунками", – поділилася своєю "експертною думкою" вона.

Комусь із опитаних хочеться припинення бойових дій. Але не тому, що це дасть змогу зупинити масову загибель українців на території України, а тому, що "спецоперація", на його думку, затягнулася - і росіяни "втомилися". "Звичайно, трішки довго. Народ уже, звичайно, втомився. Ну а так, хочеться, щоб це все завершилося", - заявив цей чоловік.

А ось наступній учасниці опитування хочеться не завершення війни, а капітуляції України. "Хотілося б, щоб просто перейшло на інші стадії. Чи переговорів... Щоб капітуляція була кого треба", – заявила вона з посмішкою.

Підтримують війну далеко не лише росіяни старшого віку. Знаходяться такі серед молоді. "Так, звичайно, Росія переможе! Я впевнений на 100% у цьому!" - заявив потенційний одержувач повістки в рамках нової хвилі мобілізації в РФ.

Чергове опитування простих росіян про те, як вони ставляться до війни проти України, лише вкотре підтвердило: агресія проти України є не лише бажанням російського президента Володимира Путіна та його оточення. Знищення України, вбивств та страждань українців хочуть і більшість пересічних росіян. Тих самих, які продовжують плести нісенітниці про "братський народ".


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...