"Треба бути чесними перед собою": Данілов висловився про доплати військовим

Якщо люди знаходяться на передовій, на фронті - вони отримують плюс 100 тисяч, якщо люди беруть участь у бойових діях. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передають Патріоти України.

"Якщо вони є курсантами, якщо знаходяться в Мукачево чи інших містах - це буде справедливо, що вони будуть отримувати доплату як військовослужбовці за виконання якихось військових речей? Я вважаю, що це несправедливо. Хочу зауважити, що з 1 лютого військовослужбовцям була підвищена заробітна плата. Треба бути чесними перед собою, розуміти, що відбувається в нас.

Люди, які воюють, заслуговують на більше, ніж може дозволити собі держава. Але люди, які знаходяться, умовно кажучи, в глибокому тилу, отримують відповідне фінансове забезпечення - додатково додавати їм ще 30 тисяч...", - сказав він. Він додав, що для цього треба рахувати наші спільні гроші платників податків з урахуванням війни в нас не вистачає ресурсів.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...