"Треба бути повним ідіотом": Арестович оцінив ризик нападу РФ на вже звільнені території

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що повернення російських окупантів на звільнені від них території України є практично нереальним. За його словами, для того щоби повторно напасти, потрібно бути "повними ідіотами", передають Патріоти України.

"Це практично нереально. Треба бути повним ідіотом з цієї точки зору, навіть більше, ніж росіяни", – сказав Арестович під час національного телемарафону.

Радник ОП додав, що елітні військові угруповання, які брали участь у нападі на українські міста, практично втрачено. Військовому керівництву потрібно десь шукати сили, щоби поповнити армію. Крім того, повторна атака для РФ буде складнішою, оскільки тепер українці "більш готові до цього".

"Це (повторний напад, - ред.) практично неможливо... Ну, можемо залишити 1% на те, що вони спробують, але це просто, щоби не говорити, що це на 100% неможливо", – сказав Арестович. Як відомо, Київську та Житомирську область та частину Чернігівщини звільнили від окупантів.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...