"Треба дати шанс миру": Янукович виліз із забуття і закликав українців самим вирішувати, чи хочуть вони воювати

Експрезидент України Віктор Янукович закликав керівництво України дати громадянам країни можливість самим вирішувати, чи вони хочуть воювати далі. Про це пише російська агенція "РБК", передають Патріоти України.

"Громадяни [України] самі мають зробити вибір — воювати "до останнього українця", або намагатися зберегти те, що ще залишилося", — зокрема, сказав утікач-ексглава держави, звертаючись до колишніх співвітчизників. За словами Януковича, українська влада має "адекватно оцінювати ситуацію" і "поважати найрізноманітніші думки громадян".

"Важливо дати можливість висловитись усім, хто має конструктивні пропозиції, і дати шанс миру. Це дозволить врятувати життя українців і зберегти майбутнє для України", — висловився одіозний політик.

Також експрезидент закликав чинне керівництво країни "перестати брехати про постійні перемоги", а також перестати ділити українців на правильних і неправильних. Він наголосив, що керівництво держави має знайти в собі сили протягнути руку тим, хто оцінює ситуацію інакше.

Як вважає Янукович, зараз на чолі української держави перебувають "недосвідчені й авантюристичні" люди. "Ні про яку беззастережну довіру до [української влади], навіть за відсутності альтернативних джерел інформації, йтися не може. Але постійна брехня з боку влади тільки прискорює її падіння, посилює ситуацію і призводить до непотрібних страждань та жертв серед українських військових і мирного населення та створює загрози майбутньому України у тому вигляді, в якому ми її знаємо та любимо", — заявив політик.

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...