"Треба давати здачу": Недобитий українськими диверсантами зрадник Царьов знов занервував після ліквідації свого собрата Киви

Запроданець щиро сподівається, що недоімперії витрачатиме додатково дефіцитні ресурси, щоб рятувати вже використаний непотріб, як він та інші третьосортні перебіжчики-безділтники

Колишній нардеп Олег Царьов прокоментував ліквідацію екснардепа-зрадника Іллі Киви українськими спецслужбами у Підмосков'ї. Він висловив побоювання, що подібні випадки триватимуть і надалі і закликав Росію "давати здачу". Відповідне відео Царьов опублікував у своєму Telegram-каналі.

Царьов попросив росіян не знущатися з смерті Киви. Адже, як виявилося, зрадника Киву не любили навіть у Росії. У РФ колаборанту не змогли вибачити, що він деякий час був у складі Правого сектора та робив "русофобські заяви".

"Багато хто виставляє пости, згадує "русофобські заяви" Киви. Типу, якщо він таким був, то значить його і не шкода. Але справа не в Киві. Яким би він не був, Росія відповідала за його безпеку. Тому удар по Киві – це удар по Росії. А удар по Росії треба сприймати серйозно і відповідати серйозно. А не писати, що "нам його не дуже шкода", – заявив Царьов.

За його словами, Кива знав, що на нього "йде полювання".

"Я знаю, що він знав, що за ним ведеться полювання. З цієї причини він переїхав з Москви в закрите селище. Але не вберіг себе. Камери та охорона не допомогли. Українські спецслужби працюють ефективно", — сказав колаборант, додавши, що безпечного місця ворогам України немає.

Також Царьов заявив, що посилив власну охорону після замаху.

Як повідомлялося, 6 грудня Ківу знайшли мертвим поблизу одного із підмосковних готелів. У ГУР підтвердили смерть колаборанта, заявивши що за нею стоїть робота спецслужб.

Нагадаємо, 27 жовтня Олег Царьов зазнав нападу у Ялті. У нього здійснили два постріли. Пізніше ЗМІ повідомили, що цей замах – спланована спецоперація СБУ.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...