Треба добити 1,5 тис. танків, щоб залишити РФ без танкового кулака, - експерт Defense Express

Реальна боєздатність російських танків стала очевидною з початком вторгнення до України Про це в ефірі Еспресо сказав експерт Defense Express Іван Киричевський, передають Патріоти України.

"За деякими даними, окупаційні війська зараз мають 1,5 тисячі танків у строю. Кількість танків на базах порахувати складно, хоча б тому, що РФ заявляла, що у них на складах до війни стояло 10 тис., а їх реальна боєздатність стала очевидною", - зазначив він.

На думку Киричевського, якби у росіян вистачало боєздатних Т-72, Т-62 масово у бій би не пішли. "ОК "Південь" звітує, що їх знищують з "байрактарів" і трофеять. Можемо орієнтуватися, що 1.5 тисячі - той показник, який треба буде добити, щоб залишити росіян без їхнього танкового кулака", - підсумував експерт.

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...