"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України.

Коли закінчиться війна в Україні

За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці ще будуть довго воювати, тому що "епоха війн вже почалася". "І вона почалася давно. Наша країна воює століттями за свою незалежність, за свою свободу, за свою національність", - сказав "Ніко".

Він впевнений, що, якщо конфлікт "заморозять", то нам все одно не треба очікувати довгого миру. Нас все одно чекає вторгнення росіян через деякий час.

"Вони знову ж таки наберуться сил, озброєння і буде знову вторгнення. Ми всі чуємо, які в них там плани: Польща, Німеччина, Франція. Вони через нас пройти не можуть. І то ми дивом тримаємося, бо більшість мотивована в цьому і в більшості ще є сили. Я думаю, що це все ще надовго затягнеться, ця війна", - розповів військовий.

"Ніко" також дав свій прогноз, що наступним поколінням українців доведеться теж воювати. "І треба готуватися, як тільки є час, треба готуватися до цього всього. Треба підвищити рівень тактичної медицини, тактики вогневої підготовки", - резюмував боєць.

Не зважаючи потуги з москви: Шикарна яхта Медведчука "Royal Romance" перейшла під синьо-жовтий прапор. В АРМА пояснили значення прецеденту для України

четвер, 16 травень 2024, 0:18

92-метрова яхта "Royal Romance" набула статусу українського судна. Це означає національну приналежність судна, на яке поширюється юрисдикція України. . Заарештована яхта "Royal Romance", яка належала проросійському політику Віктору Медведчуку, отримал...

Естонія першою в ЄС погодила використання заморожених активів РФ на відновлення України

середа, 15 травень 2024, 23:01

Парламент Естонії 15 травня проголосував за закон, який дозволить використовувати заморожені російські активи на користь України. Про це повідомив міністр закордонних справ Естонії Маргус Цахкна. . За його словами, ця ініціатива Естонії на крок наблиз...