"Треба готуватися вже зараз": Експерт пояснив, коли Росія може напасти на країни НАТО

Президент Російської Федерації Володимир Путін може напасти на країни Північноатлантичного альянсу. На такий крок Кремль може піти, щоб розіграти ядерну карту і посадити Захід за стіл переговорів. Про це в ефірі телемарафону розповів директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України.

"Путін може почати агресію проти країн НАТО, коли йому стане в Україні зовсім погано, коли він відчує, що російська армія близька до поразки. Він це може зробити, щоб перевернути цю шахівницю і сказати, що тепер агресія проти вас і ядерна загроза – саме для цього ядерна зброя в Білорусі – тому треба домовлятися", - зазначив Олександр Мусієнко.

За його словами, Путін може спробувати розіграти ядерну карту, щоб посадити Захід за стіл переговорів, в тому числі й по Україні. "Тому треба готуватися вже зараз. На тлі цього навчання НАТО на 90 тисяч, які проходять, і те, що ЗМІ звертають на це увагу, і те, що країни Балтії домовилися будувати захисні споруди – це все позитивно і демонструє готовність. Демонстрація готовності призводить до зриву планів Росії", - підсумував експерт.

У Росії виникли проблеми з ракетами з КНДР - половина вибухнула у повітрі

четвер, 9 травень 2024, 6:48

Близько половини північнокорейських ракет, якими Росія вдарила по Україні, не долетіли до цілі. Відсоток несправності високий. Про це у коментарі Reuters розповіли в Офісі генерального прокурора України. За словами Офіса, всього прокурори вивчили уламк...

Хитрий хід: У Forbes дізналися, як українські надводні дрони стали вбивцями російських гелікоптерів

четвер, 9 травень 2024, 6:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і стала відома важлива особливість українських безпілотних надводних апаратів - вони, схоже, мають власні ракети для протиповітряної оборони. Як пише Forbes, може йтися про радянську керовану Р-73 класу повітря-по...