"Треба модернізувати процеси ухвалення рішень": Шольц закликав спростити процедуру вступу до ЄС

ЄС повинен модернізувати свої структури і процеси ухвалення рішень. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DPA, передають Патріоти України.

За словами Шольца, готуватися до вступу до ЄС мають не лише кандидати. Самій європейській спільноті також слід займатися підготовкою до прийому нових членів.

"Щоб це сталося, ЄС повинен модернізувати свої структури і процеси ухвалення рішень. Неможливо буде в майбутньому вирішувати одноголосним голосуванням все, що вирішується одноголосно сьогодні", - заявив він.

Німецький канцлер сподівається висунути свої пропозиції на саміті ЄС, призначеному на 24 і 25 червня. Тоді глави держав та урядів 27 країн-учасниць ЄС розглянуть заявки на членство України, Молдови та Грузії.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...