"Треба очистити стайню": Ексміністр оборони Ізраїлю закликав до наземного вторгнення в сектор Газа

Лідер Партії "Ісраель Бейтену" Авігдор Ліберман, колишній міністр оборони, закликає до наземного вторгнення в сектор Газа, щоб викорінити і знищити ХАМАС після руйнівного нападу терористичної організації на Ізраїль, передають Патріоти України.

"Ліквідація Хамасу - це те, що потрібно в ситуації, що створилася. На жаль, для цього потрібен вхід в місто гази", - йдеться в заяві Лібермана, називаючи найбільше місто гази центром операцій терористичного угруповання, пише The Times of Israel.

"Треба очистити стайню. Так само, як ми нещодавно увійшли в Дженін, ми також повинні увійти в місто Газа", - говорить Ліберман.

Він також, по суті, закликає уряд вбити лідерів ХАМАС за кордоном, заявляючи, що він повинен "переслідувати" керівництво угруповання, де б вони не знаходилися.

Ліберман також звинувачує прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху, Міністра оборони Йоава Галланта і начальника штабу ЦАХАЛу Герці Халеві в нездатності адекватно інформувати ізраїльтян про стан війни.

"Я думаю, що це помилка, що прем'єр-міністр, міністр оборони і начальник штабу [ЦАХАЛ] не представляються засобам масової інформації, не розмовляють зі ЗМІ... Не для того, щоб відправляти відео, а стояти перед ізраїльським народом, перед камерами, відповідати на питання і давати відповіді. Це їхній обов'язок. Вони зобов'язані зробити це заради ізраїльського народу після трьох днів битви", - сказав він.

Він повторив, що його партія увійде в уряд єдності за умови, що ХАМАС буде ліквідований і що всі домовленості, що дозволяють надавати фінансову допомогу Газі з Катару та інших джерел, будуть припинені.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...