"Треба посилювати ППО": Гіркін злякався за долю Севастополя і Кримського моста через нову зброю ЗСУ

Колишній ватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) побоюється того, що російська система ППО не впорається з ударами ЗСУ. За його словами, причиною цьому стане нестача засобів протиповітряного захисту по лінії фронту, передають Патріоти України.

"З Севастополя не можна знімати ППО так само як і з Кримського моста. Навпаки, тільки посилювати. Туди може прилетіти вже прямо зараз. "ЛДНР" теж потрібно захищати - вони (ЗСУ - ред.) закидали їх "точками" (ракети "Точка-У" - ред.). Вони можуть обстріляти взагалі що завгодно!", - істерить Гиркин.

За словами терориста, окупанти не можуть уникнути ударів від української артилерії. "Мобілізації немає. Ні промисловості, ні армії. Вони можуть вколоти. Знайти куди болісно вколоти голку можна завжди", - констатував Гіркін.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...