"Треба президента знімати, війна нікому не потрібна": Окупант "прозрів" через 7 місяців війни проти України (перехоплення)

Військовослужбовець армії РФ через сім місяців війни в Україні усвідомив, що вона нікому не потрібна. Він вважає, що президент країни-агресора Володимир Путін має бути "знятий" з посади, передають Патріоти України.

Про це він заявив у телефонній розмові з матір'ю, яку перехопили українські спецслужби. Аудіозапис 28 вересня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У бесіді росіянка розповіла синові, що звернулася до військкомату з питанням про його повернення додому. "Сказали, що вас повинні відпустити, якщо тільки ви не перебуваєте в якійсь спецчастині. Можливо, потім ще раз будуть призивати, але це ніби протягом 12 місяців. Ну, точно тут не скажеш, все буде залежно від обстановки, тому що міністерство оборони (РФ. – Ред.) ще не визначило терміну "часткової" мобілізації", – сказала вона.

Мати російського військового також поскаржилася, що призовні пункти в Москві розгорнули навіть на залізничних вокзалах:

"Ставлять намети, оголошують поїзди: "Поїзд туди йде, сюди", а тут призовний пункт. І ось тільки вчора ще підписали все, вже вчора люди отримали повістки, уявляєш? Уже все заготовлено було". На це окупант відповів, що війна проти України нікому не потрібна. "На**й з влади його знімати, цього президента. Ця війна нікому не потрібна. Мені ні холодно ні жарко взагалі від цієї України", – заявив він.

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...