"Треба прямо сказати": На росТБ розмріялися про "прогулянку" вагнерівців у Польщу і назвали пріоритетну ціль (відео)

Російські пропагандисти на росТБ розмріялися про "прогулянку" "вагнерівців" на територію Польщі. Вони заявили, що жодна огорожа на польсько-білоруському кордоні не завадить найманцям влаштувати "бавовну" на аеродромі в Жешуві, передають Патріоти України.

Про це в ефірі пропагандистського шоу говорив один із "експертів". Він заявив, що в Білорусі зараз перебувають "елітні" бійці з "унікальним досвідом сучасної війни" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Що стосується військових рішень, то треба прямо сказати, що зараз, звичайно ж, найобговорюваніша тема – це передислокація ПВК "Вагнер", особового складу, до Республіки Білорусь. Хочу сказати, що туди направлені найкращі фахівці, які були у розпорядженні цієї структури", – запевнив спікер.

Пропагандист висміяв стіну, яку Польща побудувала на кордоні з Білоруссю, і заявив, що через неї нібито фіксується близько 100 проникнень нелегалів на добу.

"А ви вважаєте, що диверсанти не пройдуть малими групами і не дістануться цього польського аеродрому? І повірте, білоруські прикордонники не заважатимуть їм, такі у нас для цього є правові підстави. Люди хочуть відвідати Європейський Союз, поляки самі перервали з нами всі відносини у сфері охорони державних кордонів. Наші оперативники або командир застави польському колезі навіть зателефонувати не може, якщо він побачить у бінокль цих "вагнерівців", і не буде цього робити", – марив "експерт".

"Тому ось це "брязкання зброєю" навряд чи здатне зупинити людей, які бажають "прогулятися" кудись там на територію Польщі. Я не виключаю, що ось партизани, люди доброї волі, можуть влаштувати в цьому Жешуві поганому, на аеродромі, ту саму знамениту "бавовну", – видав росіянин.


Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...