"Треба шукати варіанти": Генсек НАТО зробив заяву про збільшення кількості російських військ поблизу України

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу (НАТО) Єнс Столтенберг повідомив, що наразі Росія скупчила біля України та на її території більше своїх військ, ніж під час нещодавньої ескалації. Він зазначив, що саме тому необхідно шукати варіанти мирного вирішення конфлікту. Про це він сказав у п'ятницю, 21 травня, під час зустрічі із президентом Франції Еммануелем Макроном.

Із ним генсек НАТО обговорив присутність сил країни-агресора поблизу українського кордону, йдеться в заяві Столтенберга для преси. "Ми також обговорили ситуацію в Україні. Росія досі має війська в та навколо України", – підкреслив він.

Столтенберг додав, що НАТО зберігає пильність, і відзначив те, як активно Франція бере участь у "нормандському форматі" для врегулювання ситуації на Донбасі. "Водночас ми залишаємося вірні нашому двосторонньому підходу оборони та діалогу з Росією", – наголосив Столтенберг.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...