"Треба створювати більше роликів про "гєроєв асвабадітєлєй": СБУ роздобула методичку ФСБ про "правильне висвітлення війни"

Служба безпеки України отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб про "правильне висвітлення спецоперації" в Україні. Співробітники 5-го відділу ФСБ визнають у своїх документах, що населення Росії досі не розуміє, чому війна була єдино можливим способом "вирішення цілей РФ". Тож намагаються знайти нові аргументи, щоб пояснити це, і виправдати злочини російських військових. Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко, передають Патріоти України.

Щоб змінити ситуацію, на думку російських спецслужб, треба створювати більше роликів про "гєроєв асвабадітєлєй", порятунок тварин, возз’єднання розлучених сімей. Натомість весь світ зрозумів, що російська армія – ґвалтівники, мародери та воєнні злочинці.

Також ФСБ вимагає відключити трансляцію всіх українських телеканалів і транслювати російські програми з безглуздою тезою: "Ми воюємо за вас, щоб потім вам передати ці території". А на українських територіях окупанти планують "в умовах заборони російського телерадіомовлення запустити проєкти нових медіа і реальні сітки агітаторів".


Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...